Besel & Schwaeller Kapcsolóberendezések Kft.

Vevőink igényei szerint lehetőséget biztosítunk a kapcsolószekrényben felhasznált vezetékek nyomtatására. Az így kialakított feliratrendszer előnye, hogy nem szükséges külön felirat és felirat tartó a vezetékvégek jelöléséhez, valamint a vezetékvégek feliratainak elhelyezéséhez szükséges idő teljes mértékben megtakarítható.

A vezetékre nyomtatott információ előre beállított távolságonként ismétlődik a vezeték felületén. Az elemi szálak két végére vonatkozó információk egyértelműen elkülöníthetők, biztosítva ezzel a gyors és egyszerű vezetékbekötést.

A vezetékekre nyomtatott feliratrendszernek nagy előnye van egy kész berendezés esetleges meghibásodásakor való hibakereséskor is. A szervíz hibakeresést megkönyíti az állandóan látható vezetékfelületre nyomtatott felirat, mely jelen van akkor is ha esetleg egy-két vezeték hossza megváltozna. Az így látható információk rövidítik a hibakeresés idejét és növelik a berendezés karbantartás hatékonyságát.

Cégünk modern vezetékfeliratozó automatái segítségével nyomtathatók sodrott vezetékek 0,5-6,0 mm2-ig, színtől és szigetelőanyag fajtától függetlenül.