Besel & Schwaeller Kapcsolóberendezések Kft.

A Besel & Schwaeller Kapcsolóberendezések Kft. alapítása 2005 06. hónapban történt Pécsett, ahol a cég magyarországi székhelye és telephelye jelenleg is működik.

A cég fő tevékenységi köre a villamos áramelosztó, szabályozó berendezések gyártása, mely termékeket túlnyomó részt a közösségen belül értékesít. A Besel & Schwaeller Kapcsolóberendezések Kft. alapításakor két fő alkalmazottal kezdte meg működését kb. 180 m²-es gyártóterületen, mára a cég a pécsi telephelyen közel 3200 m²-en 85 fő alkalmazottal működik.
Az elmúlt években vállalkozásunk fejlődése és bővülése töretlen volt, rövid és középtávú tervek között szerepel a pécsi telephely további bővítése, a munkavállalók létszámának növelése. A magyarországi már közel tizenöt éves sikeres üzleti múlt egyik alappillére a cégünk németországi partner vállalkozása, a több mint huszonöt éves múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkező Besel & Schwäller Schaltanlagenbau GmbH.
A németországi Füssen városban elhelyezkedő partnervállalkozás közel 8000 m² -es gyártóterületen több mint 130 alkalmazottat foglalkoztat.

Wilhelm István
Ügyvezető