Besel & Schwaeller Kapcsolóberendezések Kft.

Legmodernebb lézer feliratnyomtatónk segítségével vevőinknek kínáljuk a PHOENIX CONTACT gyártó BLUEMARK nevű feliratrendszerét. A széles körben elterjedt és alkalmazott feliratrendszer gyorsan legyártható és rögzíthető, tartós és átlátható. A rendszer a rugalmas vevői igények és a kapcsolóberendezések gyártása közben bekövetkező változások kezelésére is kiválóan alkalmas.

A BLUEMARK nevű feliratrendszer alkalmas kábelek, sorkapcsok, készülékek feliratozására, a kapcsolószekrényeken belül és kívül egyaránt. A feliratok rögzitési rendszere egységes.

Szintén a PHOENIX CONTACT jól bevált feliratrendszere a THERMOMARK ROLL nevű rendszer. A termotranszfer elvén működő nyomtató segítségével széles körben kínáljuk vevőinknek ezt a költséghatékony gyors és rugalmas megoldást. A különböző széleségű és nagyságú öntapadós nyomtatott feliratok rögzíthetők készülékekre és kábelekre egyaránt.

A MURRPLASTIK ACS feliratrendszere rendkívül széles körben elterjedt, könnyen elkészíthető és egyszerűen használható rendszer. Az ACS feliratok készítéséhez speciális nyomtatót használva kínáljuk vevőinknek ezt a feliratrendszert, mely a kapcsolóberendezésekben, a kapcsolóberendezéseken kívül csatlakozó kábeleken és kábelkötegeken, valamint magukon a berendezéseken alkalmazhatók.

A MURRPLASTIK ACS feliratrendszer különböző színben gyártható a felhasználás helyének függvényében. Rögzítése a kapcsolóberendezések készülékein, kábeleken rögzített szabvány alapján történik.